![Ambrozja z mango i czerwonymi sycylijskimi pomarańczami](/upload/cobbo/blog//ambrozja-z-mango-i-czerwonymi-sycylijskimi-pomaranczami_570x342_52.jpg)
Składniki:
250 gram pokrojonych w kostkę 2x2 cm i włożonego na godzinę do zamrażalki mango
500 gram szampana
200 gram lodu w kostkach
250 gram wyfiletowanych i włożonych na godzinę do zamrażalki pomarańczy
Wykonanie:
Do naczynia miksującego włożyć owoce i lód, całość zmiksować 7sek/obr8. Dodać szampana i ponownie zmiksować 10sek/obr4.
Podawać natychmiast po przyżądzeniu w wysokich kieliszkach z plasterkiem pomarańczy.
Na zdrowie i miłego dnia życzy Team Cobbo
250 gram pokrojonych w kostkę 2x2 cm i włożonego na godzinę do zamrażalki mango
500 gram szampana
200 gram lodu w kostkach
250 gram wyfiletowanych i włożonych na godzinę do zamrażalki pomarańczy
Wykonanie:
Do naczynia miksującego włożyć owoce i lód, całość zmiksować 7sek/obr8. Dodać szampana i ponownie zmiksować 10sek/obr4.
Podawać natychmiast po przyżądzeniu w wysokich kieliszkach z plasterkiem pomarańczy.
Na zdrowie i miłego dnia życzy Team Cobbo