Składniki:

80 gram ogórków konserwowych pokrojonych w 1 cm kawałki
150 gram cebuli pokrojonych w piórka
20 gram oliwy z oliwek
250 gram pieczarek pokrojonych w plasterki
500 gram polędwicy wołowej pokrojonej w 0,5 cm paski
1 łyżeczka bulionu mięsnego
500 gram kwaśnej śmietany
30 gram musztardy Dijon
szczypta soli i pieprzu

Wykonanie:

Do naczynia miksującego włożyć ogórki konserwowe i rozdrobnić 5sek/obr4. Przełożyć do innego naczynia. Do naczynia miksującego włożyć cebulę i oliwę, a następnie dusić 3 min/100st/obr-1. Dodać pieczarki i dusić 4min/100st/obr-1,5.
Dodać mięso i dusić kolejne 3 min/100st/obr-1,5. Następnie dodać śmietanę, musztardę, ogórki i przyprawy, a następnie całość zagotować 12min/100st/obr-1.
Smacznego życzy Team Cobbo