Składniki na Brownie:
1 jajko
30 gram masła kierowanego
250 gram puree z jabłka
200 gram puree z pieczonego buraka
60 gram kakao
100 gram mąki jaglanej
150 gram mąki owsiane
150 gram jabłek pokrojonych w drobną kostkę
Wykonanie:
Do naczynia miksującego wkładamy motylek oraz jajko. Ubijamy na puszystą masę 3.20 min/ obr 3. Dodajemy puree z jabłka i buraka oraz rozpuszczone masło. Mieszamy 40 sek/obr flour. Dodajemy mąkę i kakao i ponownie mieszamy 2 min/obr flour. Dodajemy jabłka i mieszamy łopatką. Pieczemy w 180 stopniach przez 50 minut. Następnie zostawiamy do wystudzenia.
Składniki na masę waniliowa:
2 jajka
2 żółtka jajka
10 gram pasty waniliowej
60 gram cukru trzcinowego
500 gram serka mascarpone
Wykonanie:
Do naczynia miksujacego wkładamy motylek oraz jajka z żółtkami i cukier. Ubijamy na puszystą masę 3.20 min/obr 3. Dodajemy pastę i serek oraz mieszamy całość 2 min/obr 3.
Wystudzone brownie przekładamy masą.
Smacznego i miłego dnia Wam życzymy
1 jajko
30 gram masła kierowanego
250 gram puree z jabłka
200 gram puree z pieczonego buraka
60 gram kakao
100 gram mąki jaglanej
150 gram mąki owsiane
150 gram jabłek pokrojonych w drobną kostkę
Wykonanie:
Do naczynia miksującego wkładamy motylek oraz jajko. Ubijamy na puszystą masę 3.20 min/ obr 3. Dodajemy puree z jabłka i buraka oraz rozpuszczone masło. Mieszamy 40 sek/obr flour. Dodajemy mąkę i kakao i ponownie mieszamy 2 min/obr flour. Dodajemy jabłka i mieszamy łopatką. Pieczemy w 180 stopniach przez 50 minut. Następnie zostawiamy do wystudzenia.
Składniki na masę waniliowa:
2 jajka
2 żółtka jajka
10 gram pasty waniliowej
60 gram cukru trzcinowego
500 gram serka mascarpone
Wykonanie:
Do naczynia miksujacego wkładamy motylek oraz jajka z żółtkami i cukier. Ubijamy na puszystą masę 3.20 min/obr 3. Dodajemy pastę i serek oraz mieszamy całość 2 min/obr 3.
Wystudzone brownie przekładamy masą.
Smacznego i miłego dnia Wam życzymy