Składniki:
250 gram ugotowanych ziemniaków mącznych i pokrojonych na kawałki
320 gram świeżego fileta z łososia pokrojonego na 2 cm kawałki
20 gram szczypiorku posiekanego
5 gram skórki z limonki bez białych błonek pokrojonej na kawałki
60 gram bułki plus ilość do panierowania
1 jajko
olej kokosowy do smażenia
szczypta soli i białego pieprzu
Wykonanie:
Do naczynia miksującego wsypać 60 gram bułki i tartej i dodać skórkę z limonki,rozdrobnić 8sek/obr10. Dodać ziemniaki, łososia, szczypiorek, jajko oraz przyprawy i rozdrobnić 15sek/obr5. Formować wałki 5 cm,panierować w bułce i smażyć na patelni na rozgrzanym tłuszczu.
Smacznego i miłego dnia życzy Team Cobbo
250 gram ugotowanych ziemniaków mącznych i pokrojonych na kawałki
320 gram świeżego fileta z łososia pokrojonego na 2 cm kawałki
20 gram szczypiorku posiekanego
5 gram skórki z limonki bez białych błonek pokrojonej na kawałki
60 gram bułki plus ilość do panierowania
1 jajko
olej kokosowy do smażenia
szczypta soli i białego pieprzu
Wykonanie:
Do naczynia miksującego wsypać 60 gram bułki i tartej i dodać skórkę z limonki,rozdrobnić 8sek/obr10. Dodać ziemniaki, łososia, szczypiorek, jajko oraz przyprawy i rozdrobnić 15sek/obr5. Formować wałki 5 cm,panierować w bułce i smażyć na patelni na rozgrzanym tłuszczu.
Smacznego i miłego dnia życzy Team Cobbo