• Czas gotowania: 10 minut
  • Poziom trudności: standard

 

Składniki

  • Woda (1000 g)
  • Czerwone buraki pokrojone na kawałki (600 g)

 

Wartości odżywcze na 100 g

  • Kalorie: 44 kcal
  • Węglowodany: 10,6 g
  • Białko: 1,7 g
  • Tłuszcz: 0,2 g

 

Wykonanie

 

  1. Do naczynia miksującego wlej wodę, włóż koszyczek, odważ do niego buraki. Gotuj na parze.
  2. Program: czas 50 minut, temperatura 120°C, obroty 2.
  3. Ugotowane na parze buraki przypraw do smaku.
  4. Buraczki możesz podawać jako dodatek do dań głównych.

 

Przepis na gotowanie buraków na parze jest dostępny w bazie przepisów inteligentnego robota kuchennego COBBO 7 Smart-i, wielofunkcyjnego robota kuchennego COBBO 7 oraz w dedykowanych urządzeniom aplikacjach mobilnych.

 

Gotuj pysznie i sprawnie z najlepszymi robotami kuchennymi nowej generacji!

Sprawdź aktualne ceny i dostępne modele.