
- Czas gotowania: 10 minut
- Poziom trudności: standard
Składniki
- Woda (1000 g)
- Czerwone buraki pokrojone na kawałki (600 g)
Wartości odżywcze na 100 g
- Kalorie: 44 kcal
- Węglowodany: 10,6 g
- Białko: 1,7 g
- Tłuszcz: 0,2 g
Wykonanie
- Do naczynia miksującego wlej wodę, włóż koszyczek, odważ do niego buraki. Gotuj na parze.
- Program: czas 50 minut, temperatura 120°C, obroty 2.
- Ugotowane na parze buraki przypraw do smaku.
- Buraczki możesz podawać jako dodatek do dań głównych.
Przepis na gotowanie buraków na parze jest dostępny w bazie przepisów inteligentnego robota kuchennego COBBO 7 Smart-i, wielofunkcyjnego robota kuchennego COBBO 7 oraz w dedykowanych urządzeniom aplikacjach mobilnych.
Sprawdź aktualne ceny i dostępne modele.