• Czas gotowania: 35 minut
  • Poziom trudności: standard
  • Liczba porcji: 4

 

Składniki

  • Papryka czerwona (200 g bez gniazd nasiennych pokrojona na kawałki)
  • Oliwa z oliwek (25 g)
  • Pomidory krojone z puszki (800 g)
  • Papryka słodka mielona (2 łyżeczki)
  • Sól (1 łyżeczka)
  • Pieprz czarny mielony (pół łyżeczki)
  • Oregano suszone (1 łyżeczka)
  • Tymianek świeży (1 łyżeczka)
  • Cukier (pół łyżeczki)
  • Polędwica wieprzowa (500 g pokrojona w paski)
  • Oliwki czarne bez pestek (80 g)
  • Cebula (200 g przekrojona na pół)

 

Wartości odżywcze na 100 g

  • Kalorie: 61,4g
  • Węglowodany: 8,25 g
  • Białko: 0,84 g
  • Tłuszcz: 3,03g

 

Wykonanie

  1. Do naczynia miksującego włóż cebulę, paprykę, dodaj oliwę. Rozdrobnij.
  2. Program: czas 5 sekund, temperatura 0°C, obroty 5.
  3. Składniki zgarnij ze ścianek na dno naczynia. Duś.
  4. Program: czas 5 minut, temperatura 120°C, obroty 2.
  5. Dodaj pomidory, paprykę słodką, sól, pieprz, oregano i tymianek. Gotuj.
  6. Program: czas 15 minut, temperatura 120°C, obroty 3.
  7. Dodaj wieprzowinę, wymieszaj łyżką. Gotuj.
  8. Program: czas 10 minut, temperatura 100°C, obroty 5.
  9. Gulasz wieprzowy podawaj bezpośrednio po przygotowaniu na przykład z dodatkiem ryżu.
  10. Smacznego!

 

Przepis na gulasz wieprzowy jest dostępny w bazie przepisów inteligentnego robota kuchennego COBBO 7 Smart-i, wielofunkcyjnego robota kuchennego COBBO 7 oraz w dedykowanych urządzeniom aplikacjach mobilnych.

 

Gotuj pysznie i sprawnie z najlepszymi robotami kuchennymi nowej generacji!

Sprawdź aktualne ceny i dostępne modele.