
- Czas przygotowania: 35 sekund
Wartości odżywcze na 100 g
- Kalorie: 120 kcal
- Węglowodany: 7,4 g
- Białko: 7,2 g
- Tłuszcze: 7,0 g
Składniki
- jajka 2 sztuki
- mleko 40 g
- płatki owsiane górskie 25 g
- rukola garść
- pomidor 1 sztuka
- kozi ser 1 plaster
- masło klarowane 1 łyżeczka (do posmarowania)
Wykonanie
- Do naczynia miksującego wsyp płatki owsiane górskie 25 g.
- Program: czas 25 sekund, obroty 10.
- Wbij jajka 2 sztuki, dodaj mleko 40 g.
- Program: czas 10 sekund, obroty 6.
- Na patelni rozgrzej masło klarowane 1 łyżeczkę.
- Wlej masę jajeczną.
- Smaż na średnim ogniu do zrumienienia z obu stron.
- Przełóż na talerz, ułóż plaster koziego sera, pomidora oraz rukolę.
- Zawiń w rulon.
- Smacznego!
Przepis na jajecznego wrapa jest dostępny w bazie przepisów inteligentnego robota kuchennego COBBO 7 Smart-i, wielofunkcyjnego robota kuchennego COBBO 7 oraz w dedykowanych urządzeniom aplikacjach mobilnych.
Sprawdź aktualne ceny i dostępne modele.