• Czas przygotowania: 35 sekund

 

Wartości odżywcze na 100 g

  • Kalorie: 120 kcal
  • Węglowodany: 7,4 g
  • Białko: 7,2 g
  • Tłuszcze: 7,0 g

 

Składniki

  • jajka 2 sztuki
  • mleko 40 g
  • płatki owsiane górskie 25 g
  • rukola garść
  • pomidor 1 sztuka
  • kozi ser 1 plaster
  • masło klarowane 1 łyżeczka (do posmarowania)

 

Wykonanie

  1. Do naczynia miksującego wsyp płatki owsiane górskie 25 g.
  2. Program: czas 25 sekund, obroty 10.
  3. Wbij jajka 2 sztuki, dodaj mleko 40 g.
  4. Program: czas 10 sekund, obroty 6.
  5. Na patelni rozgrzej masło klarowane 1 łyżeczkę.
  6. Wlej masę jajeczną.
  7. Smaż na średnim ogniu do zrumienienia z obu stron.
  8. Przełóż na talerz, ułóż plaster koziego sera, pomidora oraz rukolę.
  9. Zawiń w rulon.
  10. Smacznego!

 

Przepis na jajecznego wrapa jest dostępny w bazie przepisów inteligentnego robota kuchennego COBBO 7 Smart-i, wielofunkcyjnego robota kuchennego COBBO 7 oraz w dedykowanych urządzeniom aplikacjach mobilnych.

 

Gotuj pysznie i sprawnie z najlepszymi robotami kuchennymi nowej generacji!

Sprawdź aktualne ceny i dostępne modele.