
- Czas przygotowania: 15 sekund
Wartości odżywcze na 100 g
- Kalorie: 170 kcal
- Węglowodany: 13,6 g
- Białko: 8,1 g
- Tłuszcze: 9,3 g
Składniki
- espresso zaparzone, ostudzone 60 g
- ser ricotta (podzielony na kawałki) 250 g
- cukier 40 g
- aromat waniliowy 2 krople
- orzechy włoskie łuskane, posiekane (ilość do dekoracji)
Wykonanie
- Do naczynia miksującego wlej espresso 60 g (ostudzone), dodaj ser ricotta 250 g (podzielony na kawałki), cukier 40 g i aromat waniliowy 2 krople.
- Program: czas 15 sekund, obroty 4.
- Przełóż do innego naczynia.
- Kawowy krem podaj posypany orzechami włoskimi jako dodatek do tostów, kanapek lub słodkich deserów.
- Smacznego!
Przepis na krem kawowy jest dostępny w bazie przepisów inteligentnego robota kuchennego COBBO 7 Smart-i, wielofunkcyjnego robota kuchennego COBBO 7 oraz w dedykowanych urządzeniom aplikacjach mobilnych.
Sprawdź aktualne ceny i dostępne modele.