Muffiny kukurydziane
Czas wykonania: 30 sekund

Składniki:

- 260g mąki kukurydzianej
- 200g jogurtu naturalnego
- 3 łyżki miodu
- 2 jajka
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia

Wartość odżywcza w 100g:

- kalorie: 268kcal
- węglowodany: 40,88g
- białko: 5,58g
- tłuszcze: 8,95g

Wykonanie:

Do naczynia miksującego wkładamy wszystkie składniki. Program - czas: 30 sekund, temperatura: 0°C, obroty: 4. Ciasto nakładamy równomiernie do foremek do 2/3 wysokości i pieczemy przez około 25 minut w nagrzanym do 180°C piekarniku. Gotowe, smacznego!

Przepis dostępny jest we wbudowanej bazie przepisów naszego robota kuchennego (Cobbo Thermo Plus TP6) oraz naszej aplikacji moblinej.