Składniki:
Opis:
1.Przepłukać ciepłą wodą i odsączyć.
Wykonanie:
1.Odsączoną kaszę, przełożyć do naczynia miksującego i zalać mlekiem kokosowym.
2.Ustawiamy Czas: 15min, Temperatura: 100°C, Prędkość: 2 i uruchomić.
3.Dodać jagody i cukier.
4.Ustawiamy Czas: 00:01min, Temperatura: 0°C, Prędkość: 10 i uruchomić.
5.Gotowe, można cieszyć się jedzeniem.
| 500 g | Mleko kokosowe |
| 100 g | Kasza jaglana |
| 600 g | Jagody |
| 30 g | Cukier |
Opis:
1.Przepłukać ciepłą wodą i odsączyć.
Wykonanie:
1.Odsączoną kaszę, przełożyć do naczynia miksującego i zalać mlekiem kokosowym.
2.Ustawiamy Czas: 15min, Temperatura: 100°C, Prędkość: 2 i uruchomić.
3.Dodać jagody i cukier.
4.Ustawiamy Czas: 00:01min, Temperatura: 0°C, Prędkość: 10 i uruchomić.
5.Gotowe, można cieszyć się jedzeniem.