Składniki:
200 gram czosnku niedźwiedziego
4 łyżki uprażonego na patelni słonecznika
40 gram parmezanu (grana padano)
płaska łyżeczka soli
100 ml oliwy extra vergine
Wykonanie:
Ser wkładamy do urządzenia i rozdrabniamy 10 sek/ obr 10. Następnie dodajemy pozostałe składniki i miksujemy 15 sek/obr 6.
Można podawać z makaronem.
Smacznego oraz miłego i udanego dnia
Autor: Bartłomiej Druciak
200 gram czosnku niedźwiedziego
4 łyżki uprażonego na patelni słonecznika
40 gram parmezanu (grana padano)
płaska łyżeczka soli
100 ml oliwy extra vergine
Wykonanie:
Ser wkładamy do urządzenia i rozdrabniamy 10 sek/ obr 10. Następnie dodajemy pozostałe składniki i miksujemy 15 sek/obr 6.
Można podawać z makaronem.
Smacznego oraz miłego i udanego dnia
Autor: Bartłomiej Druciak