Składniki:
1 cebula średnia, przekroić na cztery części
300 gram sera camembert, pokroić na mniejsze kawałki
150 gram serka śmietankowego Philadelphia
50 gram masła
szczypta soli, pieprzu Cayenne
1/2 łyżeczki papryki słodkiej, kminku
Wykonanie:
Do naczynia miksującego włożyć cebulę i rozdrobnić 3sek/obr10. Dodać ser camembert i masło, rozdrobnić 3sek/obr10. Łopatką zebrać ze ścianki na dno urządzenia i dodać resztę składników 30sek/obr-3. Posypać szczypiorkiem i można podawać.
Smacznego i miłej niedzieli życzy Team Cobbo
1 cebula średnia, przekroić na cztery części
300 gram sera camembert, pokroić na mniejsze kawałki
150 gram serka śmietankowego Philadelphia
50 gram masła
szczypta soli, pieprzu Cayenne
1/2 łyżeczki papryki słodkiej, kminku
Wykonanie:
Do naczynia miksującego włożyć cebulę i rozdrobnić 3sek/obr10. Dodać ser camembert i masło, rozdrobnić 3sek/obr10. Łopatką zebrać ze ścianki na dno urządzenia i dodać resztę składników 30sek/obr-3. Posypać szczypiorkiem i można podawać.
Smacznego i miłej niedzieli życzy Team Cobbo